Despre noi

Furnizăm soluții profesionale pentru aranjamente de mese festive. Evenimentele, fie corporate, fie personale, au nevoie de o pregătire atentă a meselor. Servețelul este primul obiect de pe orice masă cu care invitații vor lua contact, înainte de a gusta orice fel de masă. Prima impresie este cea care stabilește nivelul de pretenții a gazdei și asigură invitaților sentimentului de primire ospitalieră. Dacă până acum nivelul profesional era asigurat doar prin prezența obligatorie a unui organizator de evenimente specializat, cu produsele Duni oricine poate creea cadrul festiv perfect, unic și memorabil în care să-și petreacă momentul festiv. 

Soluțiile oferite de produsele Duni, care acoperă întreaga gamă de decorare a mesei, sunt compuse din șervețele, fețe de masă, tet-a-tet-uri sau naproane, plicuri pentru tacâmuri, tacâmuri de unica folosință profesionale, plus accesoriile conexe. 

Vă stăm la dispoziție cu sugestii pentru aranjamente tematice, organizate în categorii de stil sau culoare, unde modelul sau nuanța preferată poate fi aleasă și combinata inspirat cu întreaga amenajare a spațiului. Servețelele cu un singur strat DUNI, permit realizarea de la cele mai simple idei de pliere până la cee mai sofisticate modele de ORIGAMI.

Vom fi alături de evenimentul dvs, cu sfaturi idei și propuneri pentru a fi siguri ca momentul va fi perfect !