Detalii despre livrare

Detalii despre livrare

In urma lansarii comenzii dumneavoastra veti primi, in cel mai scurt timp, un e-mail de confirmare. Livrarea produselor comandate se face in termen de 24 – 48 de ore în zilele lucratoare. Livrarea comenzii se face de catre un curier, direct la usa dumneavoastra. In ziua livrarii, veti fi contactat telefonic pentru a stabili ora la care doriti sa se efectueze livrarea.

COMENZILE PRIMITE DE PE TERITORIUL ROMÂNIEI

Comenzile primite se vor livra prin intermediul unei firme de curierat rapid. Livrarea acestor comenzi este are costul fix de 20 de lei, indiferent de valoarea acesteia, pentru localitățile în care NEMO Express are puncte de distribuție.

 Lista acestor localități poate fi consultată aici. Pentru situațiile în care apar kilometri exteriori, este posibilă perceperea unei taxe suplimentare, conform contractului încheiat cu societatea de curierat.  

Coletul va fi expediat de catre firma noastra in ziua curenta dacă comenzile sunt primite până la ora 14:00, sau în ziua lucrătoare imediat următoare pentru comenzile primite după ora 14:00.

La livrarile facute prin firma(e) de curierat rapid coletul va ajunge la dumneavoastra in termen de 24 – 48 de ore de la expedierea lui de catre firma noastra.

Suma care va trebui platita de catre dumneavoastra va fi achitata direct la firma de curierat si va include:
- valoarea produselor comandate (valoarea facturata)

- taxa de livrare de 20 RON ( plus taxa de km exteriori daca este cazul)

Nu exista o valoare minima impusa pentru plasarea unei comenzi.

PROGRAM COMENZI ( prin contact telefonic)

Luni-Vineri : 8:00 – 16:00

Program de Sarbatori - Închis între 21.12.2018 și 3.01.2019

PROGRAM LIVRARI

Pentru tot teritoriul României:
Luni – Sambata - Orarul de livrare este stabilit de serviciul de curierat rapid contractat pentru livrarea comenzilor.

 

COMENZILE PRIMITE DIN ALTE TARI
In acest moment serveteleduni.ro nu livreaza comenzi in afara teritoriului tarii, ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente si multumim pentru intelegere!